Domestina звезди – Миро

Миро е първият мъж, който работи като домашен помощник в Domestina! Макар, че е отскоро в компанията, смятаме че той може да бъде един от участниците в “Domestina звезди”. Вижте какво има да разкаже за себе си Миро, как е решил да избере тази професия и как прекарва свободното си време!

Здравей Миро, моля те  да се представиш с няколко думи.

Казвам се Мирослав Илийчев Илиев, роден съм на 19.08. в град Плевен. След като навърших 18 и пътешествах между България и Испания за известно време, се установих в София и вече 4 години трупам контакти и приятели, които ми дават възможност да живея по-добре в България. Позитивна личност съм, обичам да помагам на хора в нужда, също така обичам децата и смятам, че те са бъдещето!

С какво си се занимавал преди?

Работният ми опит започна от съвсем ранни години – имах буйно детство и поради това, родителите ми не можеха да ме оставят сам през деня. Бях редовен посетител-помощник на работните им места, от което съм изключително доволен, тъй като работни навици и опит се трупат от комуникацята с различни хора, и извършване на дейности от различен характер.

Ефективно започнах да изкарвам пари още в ученическите си години. В осми клас се разигра борса за учебници, които бяха изчезнали през годината, беше като на Уолстрийт, с разликата че нямахме телефони и тичахме между етажите да търсим и даваме оферти за продажбата на нужния учебник.

Това е началото на моята трудова дейност, сега вече попълвам втората си трудова книжка, имам всички категории за шофьор и продължавам да трупам опит. За мен уменията в много различни области са като да умееш да говориш и да се разбираш на много езици. Разбира се има и майчин език и от множеството професии, които съм практикувал разбрах че пътуването, комуникацията и търговията са нещата, които най-много обичам да правя.

12002806_932500193454292_3613303649794633783_n

Какво ти харесва най-много в работата, като домашен помощник в Domestina?

Работата като домашен помощник ми харесва, защото ми прилегна добре на ежедневието. След динамичната, домашна работа аз се чувствам загрял и зареден с желание за нови предизвикателства, забавления и мечти. Това ме предразполага в последствие да дам всичко от себе си и да създавам уют и усмивки в домовете на хората.

Как взе решението да работиш, като професионален домашен помощник?

За мен беше предизвикателство да започна тази дейност, но на българите им дай да се доказват, че са най добри и могат много. Реших да започна в компанията, като допълнителна работа за услугата за почистване на офиси след работното време, но получих предизвикателното предложение от Влади (Владислав Симов управляващ директор на Domestina) да опитам в домашни условия и така станах първият мъж, домашен помощник, с което се надявам, че давам началото на развитието на този сектор и се надявам скоро да сме повече, като по-развитите страни, където понятията “мъжка” и “женска” работа се размиват все повече.

 

Какво обичаш да правиш в свободното си време? 

рез свободното си време обичам да се виждам с приятели и да практикувам моите хобита. Част от които са танците, музиката, ходенето на планина и не на последно място релаксация.

13320822_1063577313679912_5423236519616024615_o

Благодарим ти Миро! Горди сме да си част от нашия екип и не само заради това, че си първия мъж в екипа, ами и поради резултатите които постигаш и високите оценки, които всички клиенти ти поставят.

Ако обичаш да се грижиш за другите и искаш да станеш част от екипа ни, посети http://www.domestina.bg/careers и направи грижата за дома своя кариера!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s