DOMESTINA ЗВЕЗДИ – АГЛИКА

Аглика е поредната наша домакиня експерт, която ви представяме тук. Тя е с нас повече от година и е доказала, че е истински професионалист в работата си! Вижте какво има да каже тя за работата си като професионална домашна помощница в Domestina!

Здравей Аглика, моля те  да се представиш с няколко думи.

Казвам се Аглика Парадова и съм родена в гр. Свищов, като през вече далечната 1998г. се преместих да живея тук в София. В началото работих, като консултант във вече несъществуващите видеотеки, след това съм работила малко като касиер, а преди Domestina бях мърчъндайзър около 4 години. Не съм омъжена, но живея на семейни начела с мъжа до мен, имаме две деца – близначки на 3 години.

Какво ти харесва най-много в работата като домашна помощница в Domestina?

В работата ми харесва, че виждаш веднага резултата от труда си, когато хората са доволни усещаш, че правиш нещо хубаво и се чувстваш ценен! Това е много приятно чувство, също като да помогнеш на някой да се изправи, когато е паднал!

Как взе решението да работиш като професионална домашна помощница?

По стечение на обстоятелствата, бях съкратена от предната ми месторабота като мърчъндайзер и започнах да си търся ново призвание. Видях обявата за работа на компанията и реших да се пробвам, тъй като имам опит и като домашна помощница, около година и половина при две различни семейства от чужбина. Вече работя това на пълен работен ден от една година и спокойно мога да кажа, че това е моята професия!

Разкрий ни един твой таен трик, който използваш в домакинската работа?

Не бих казала, че имам таен трик в работата си, по-скоро е вникване в обстановката и желание да го направя така, че на мен да ми хареса! Всичко трябва да се прави с желание!

Какво обичаш да правиш в свободното си време? 

Разбира се цялото ми свободно време е заето от дъщерите ми и грижите за тях, така че всичко, което обичам да правя е с тях – разходки в парка, по магазините в близкия Мол и гледане на някой филм!

Благодарим ти Аглика! Ние също вярваме, че всяка работа трябва да се върши с желание, а за това, че ти го правиш точно така можем да съдим не само по думите ти сега, но и от оценките и коментарите, които оставят всички твои доволни клиентите!

P70 428

Ако обичаш да се грижиш за другите и искаш да станеш част от екипа ни, посети http://www.domestina.bg/careers и направи грижата за дома своя кариера!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s