Domestina е сред победителите на Forbes Business Awards 2016

С огромна радост искаме да ви споделим, че Domestina е сред компаниите победителите на последното издание на бизнес наградите на Forbes.

Класацията Forbes Business Awards се организира от Forbes Bulgraia  и се провежда ежегодно, разглеждайки представянето на най–бързо развиващите се и социално отговорни български компании, разделяйки ги в осем различни категории. Официалната церемония тази година се състоя на 24 януари 2017, като Domestina беше сред  компаниите, които тази година попадат в класацията. Повече за церемонията и самите награди можете да научите тук

winners-1024x583

Източник: Forbes Bulgaria

Domestina  не само беше сред номинираните в категорията „Най-добър стартиращ бизнес“ за 2016, състезавайки се с най-успешните и иновативни стартиращи компании в страната, но и спечели престижното II място. Екипът ни все още изживява приятната емоция, че компанията е сред победителите на този формат, нареждайки се до най-динамичните компании в България. Щастливи сме от това признание, защото то показва, че посоката, която сме поели – а именно фокуса върху щастието на всеки един около нас, е правилна. С общи усилия успяваме да предоставим услугата на най-високо ниво, по лесен и приятен за нашите клиенти начин и заедно изграждаме имиджа на една благородна професия. Професия, в която положените усилия и старание се възнаграждават, а трудът ни води до видими резултати.

Както посочи Владислав Симов, CEO на компанията, по време на церемонията, разрастването на бизнеса ни през последните години се дължи на готовността ни да посрещнем предизвикателствата и да иновираме в подхода си към една професия, в която статуквото е изграждано с години, но с ясен фокус и конкретни стъпки към целта, позитивният резултат вече е налице.

img_6611

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s