Domestina звезди – Пелагия

Здравей Пелагия, моля те да се представиш с няколко думи.

Казвам се Пелагия Борисова и съм на 51 години, родена и израснала в София. Имам голяма дъщеря и две кучета. След смяната на няколко работни позиции, най-сетне намерих сигурност и добра реализация в Domestina.

Какво ти харесва най-много в работата като домашна помощница в Domestina?

Това, което ми харесва в работата като Домашна помощница е, че всичко зависи от мен самата, има динамика и предлага срещи с различни и интересни хора. Аз съм деен човек и идеята да стоя по 8-10 часа в офис на бюро, е направо убийствена за мен. Имам постоянни клиенти, при някои, от които се чувствам, като при близки приятели. Друго преимущество е, че съм самостоятелна и работя със собствен стил и подход.

Как взе решението да работиш като професионална домашна помощница?

След поредното ми съкращение от предишната работа, като камериерка, попадах на обявата на Domestina. Без колебание кандидатствах и за мое най-голямо учудване, ме назначиха почти веднага. Без уговорки от сорта “Ще Ви се обадим след няколко дни.” и други подобни изказвания. И така вече две години съм във фирмата.

Разкрий ни един твой таен трик, който използваш в домакинската работа?

Няма тайни и трикове…най-важните неща са желание, работа, работа и пак работа. За мен е важно, когато върша нещо, да го свърша както трябва, ако ли не – изобщо не се захващам.

Какво обичаш да правиш в свободното си време?

През свободното си време обичам да ходя на кино и театър, но понеже съм футболен фен, голямо удоволствие ми доставя да съм на стадиона. Там адреналина и емоциите ме зареждат страшно много, а когато и любимият отбор печели – няма по голямо удоволствие.

Pelagia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s