Варна, морето, сините вълни и… Domestina.

Дългоочаквания момент настъпи! Domestina отваря врати във Варна на 02 Май!

Междувременно поръчка на услугата вече е налична на сайта varna.domestina.bg при това на преференциална цена с 50% отстъпка за първите 100 поръчки!

А ето какво правръща компанията в правилния избор за вашето домакинство:

Създадохме “Domestina” само преди три  години,  като за това време успяхме да наложим своето име в няколко големи града в и извън България. До този момент сме осъществили над 38 000 почиствания в повече от 5000 домове на наши клиенти, а според рейтинг системата ни, средният процент на удовлетвореност у клиентите за последните шест месеца е близо 98,5%.

Също така успяхме да наложим Domestina, като стандарт за изключителното отношение към клиентa, без да се налага лично да разговаряме с всеки поотделно. Цялата платформа създадохме така, че да обгрижва потребителя в процеса на поръчката, а и след това. Най-откроимите ползи, които бихме посочили са: формата за обратна връзка след всяка визита, чрез която се формира и рейтингът на домашните помощници; възможността за лесна промяна или отмяна на посещение, когато това е нужно, както и смяната на изпълнителя с нов, без напрягащ разговор, а само с кликване на един бутон.

Цялото усилие, което влагаме в работата си, ни донесе и не малко успехи. Платформата ни получи признание на някои от най-авторитетните бизнес форуми. На Forbes E-volution Awards Domestina спечели награди в категориите “Най-добра клиентска политика” и “Най-добър електронен пазар” през 2016 година, a на Forbes Business Awards награда за 2016 и номинация за 2015 за “Най-добър стартиращ бизнес”.  Най-голямата награда все пак остава доверието, което ни гласуват всички клиенти, ползващи услугите на компанията, някои от които от самото начало чак до днес. 

Освен върху обслужването, силно се фокусираме и върху качеството на изпълнение на услугите, като освен стандартното почистване, домашните помощници могат да бъдaт полезни и в организирането на реда в дома, гладене, простиране, дори и пазаруване. Всяка една от тях преминава през специално обучение за извършването на тези дейности.

Цената на посещение е фиксирана и може да бъде заплатена лесно он-лайн или чрез банков превод. Посещениято, които предлагаме са с продължителност 4 или 8 часа, еднократни или под формата на абонамент, според нуждите на всеки. Клиентите се посещават от една и съща помощница в рамките на целия абонамент, като по този начин във времето  услугата повишава стойността си.

Важна част от нашата политика е да се грижим за това домашните помощници да бъдат отлично възнаградени за своя труд, осигурени според българското законодателство, както и да не работят повече от 8 часа на ден 5 дни седмично. По този начин за тях грижата за домакинството се превръща в професия, а не в допълнителна работа, която са започнали, за да получат екстра доходи.

Остана да ви кажем само, че на 02 Май стартираме официално услугата на Domestina, а дотогава сме в период на предварителни продажби с 50% намаление за първите 100 поръчки. Така че не отлагайте, а влезте на varna.domestina.bg и резервирайте своята лична домашна помощница днес.

blog.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s