Доместина търси да наеме 20 Домашни помощници във Варна.

След успешния старт на услугата във Варна на 02 Май, компанията за професионални домашни помощници – Domestina, търси да разрастне своя екип във Варна с 20 човека. Повече за компанията може да прочетете в следващите редове, а ако видяното провокира интереса Ви, може да кандидатствате от линка в дъното.

“Domestina” е създадена преди три години, като за това време компанията успя да наложи своето име в София и Пловдив. До този момент тя е осъществила над 38 000 почиствания в повече от 5000 домове на свои клиенти. Според рейтинг системата на платформата, средния процент на удовлетвореност на клиентите е 98,5%.

Компанията е известна с изключителното си отношение към клиентa. Цялата платформа е създадена така, че да улесни потребителя в процеса на поръчката, а и след това. Най-откроимите ползи за клиентите са: формата за обратна връзка след всяка визита; възможността за лесна промяна или отмяна на посещение, когато това е нужно; лесната смяна на изпълнителя с нов, без сърцераздирателен разговор, а само с кликване на един бутон. Всичко това носи на компанията и признание на един от най-авторитетните форуми за онлайн бизнес – Forbes E-volution Awards, където компанията е удостоена с награди в категории “Най-добра клиентска политика” и “Най-добър електронен пазар” през 2016 година. Освен това “Domestina” e и с награда за 2016 и номинация за 2015 на най-престижните награди за бизнес в България – Forbes Business Awards.

Важна част от политиката на компанията е да се грижи за това домашните им помощници да бъдат отлично възнаградени за своя труд, осигурени според българското законодателство, както и да работят по 8 часа на ден 5 дни седмично.

Компанията предлага отлични условия на труд

  • Нормирано работно време по 4 или 8 часа на ден
  • Постоянен трудов договор
  • Реални осигуровки и 20 дни платен годишен отпуск
  • Служебна карта за градския транспорт
  • Служебен телефон
  • Сред най-високите заплати в сектора
  • Професионално обучение
  • Възможности за кариерно развитие

Кандидатствай сега на www.domestina.bg/careers

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s