Ивалина – Звезди Domestina

Ива е една от най-търсените домашни помощници на Domestina в Бургас. Тя е много отговорна, контактна и оправна, като желанието и да развива своята експертиза в грижата за дома може да бъде пример, за всеки човек наричащ себе си професионалист. Точно затова решихме да ви я представим тук, а ето и какво тя има да разкаже за себе си.

  1. Здравей Ива, моля те да се представиш се с няколко думи.

Казвам се Ивалина Данаилова на 37 години, зодия Рак, родена съм в гр. Омуртаг, но съм израснала  и живея в Бургас. Завършила съм училище по текстил и облекло, като специалността ми е конструктор на дамско облекло. Към момента съм омъжена и имам малък син.

  1. С какво си се занимавала преди и как реши да се присъединиш към екипа на Domestina?

Преди срещата ми с Domestina работех в сферата на ресторантьорството, обаче дългите работни смени и нощните отсъствия от дома, нямаше как да се съчетаят с промяната в семейното ми положение. Вече съм майка и затова търсих работа удобна за новите ми ангажименти.

  1. Какво харесваш най-много в работата си като домашна помощница?

В Domestina харесвам перфектното работно време, пет дневната работна седмица и разбира се самата работа. При мен грижата за дома е по-скоро хоби, а както казват „Опитай се да превърнеш хобито си в професия“, така че аз успях да го направя. Харесва ми комуникацията с нови и интересни хора, всеки ден научавам различни неща.

  1. Разкрий ни един таен трик, който използваш в домакинската работа

Тайният ми трик в работата е „Отваряй си очите за дребните детайли“, това е мотото, което ме води също така и в живота. Като се замислите често малките неща са най-важни, а и те ни карат да се чувстваме най-добре. В Работата ми също така съм разбрала, че клиентите почти винаги знаят какво искат и как го искат, а случаите в които не знаят, съм приемала като предизвикателство да покажа професионализъм. Вярвам, че всеки човек може да се справи с каквато и да е работа стига да има желание, независимо дали е мъж или жена. Желанието и любовта към това, което правиш те кара да даваш повече от себе си и да ставаш по-добър с всеки изминал ден и час.

  1. Какво обичаш да правиш в свободното си време?

Когато не работят разпускам най-добре със сина си. Където и да съм, каквото и да правя с него се чувствам перфектно и си почивам най-добре.

 

 

За да станете част от екипа на Domestina, влезте на www.domestina.bg/careers и кандидатствайте през формата в дъното на страницата.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s