ПОЧИСТВАНЕ НА ПРОЗОРЦИ е на ваше разположение! А DOMESTINA продължава да расте!

Напръскваш стъклата, навлажняваш и микрофибърната кърпа, чистиш с подходящия препарат, подсушаваш и накрая… Пак остават следи по прозорците, a високите ъгълчета никога не са перфектно почистени…

Освен че на дневна светлина всички непочистени детайли ти избождат очите, миенето на прозорци отнема много време и не е приятно задължение за всеки.

ПОМИСЛИ ЗА РАЗУМНИТЕ РЕШЕНИЯ

Със сигурност всички изброени неща са ти се случвали. И смятаме, че са достатъчни, за да помислиш сериозно за поръчка на ПОЧИСТВАНЕ НА ПРОЗОРЦИ от професионалист!

Ами сега? Търсиш в интернет, откриваш няколко сайта и за да ги разгледаш, ще трябва да отделиш по пет минути на всеки. Но това не е всичко – за да направиш поръчка, ще трябва да си сигурен в качеството на изпълнението на услугата. Тогава следва допълнителна инвестиция на време – за сравнение на цени от различните фирми, да прочетеш коментари и обратна връзка от потребителите… След това и да се обадиш по телефона и да видиш условията. Колко часа се очертава да отделим? Май около два…

СПЕСТИ ВРЕМЕ И ПОРЪЧАЙ ДИРЕКТНО ОТ ПЛАТФОРМАТА НА DOMESTINA!

В DOMESTINA.BG разглеждаш на едно място всички изпълнители, които предлагат услугата ПОЧИСТВАНЕ НА ПРОЗОРЦИ. Сравняваш бързо и лесно техните ценови оферти, виждаш и рейтинг от потребители след вече изпълнени поръчки. И не на последно място – като кликнеш на бутона „поръчай“, правиш директна резервация онлайн! Без нужда от допълнителни обаждания и потвърждения!

Изпълнителите, предлагащи услугата в Domestina, включват в задълженията си почистване на:

  • Прозорци;
  • Дограма;
  • Щори.

Работата се извършва с професионални препарати и машини за по-голяма ефективност.

ИЗБОР НА ИЗПЪЛНИТЕЛИ ЗА ВСЕКИ КЛИЕНТ

Ценовата оферта на всяка компания зависи от вида на консумативите и оборудването, с които се извършва услугата. Само избери броя на стаите, в които искаш да се почистят стъклата, дограмите и щорите, и DOMESTINA ще ти покаже офертите на всички изпълнители.

А ЗА БИЗНЕСА?

Ясно е, че корпоративните сгради често са с големи неотваряеми прозорци, а почистването им крие значителни рискове. Ако се нуждаеш от почистване в голяма бизнес сграда – изпрати запитване на имейл адрес info@domestina.bg, за да открием най-доброто решение за теб!

А ИМАШ ЛИ НУЖДА ОТ ДРУГИ ПОЧИСТВАЩИ УСЛУГИ – JUST “LOOK&BOOK” в DOMESTINA:

ЗАПОВЯДАЙ НА DOMESTINA – ОНЛАЙН ПЛАТФОРМАТА ЗА ДИРЕКТНА ПОРЪЧКА НА ПРОФЕСИОНАЛНИ ПОЧИСТВАЩИ УСЛУГИ В БЪЛГАРИЯ.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s