4 неща от професионалните почистващи услуги, които не би извършил сам

     2120 четения      3 мин.

„Твоят дом е твоята крепост!“. И да го почистиш основно се усеща точно като грижа за цял замък. Казваш си „И този път ще пропусна фугите или няма да обезпраша радиатора…“. А понякога безкрайното и детайлно почистване не влиза в плана ти месеци наред.

Не бързай да се обвиняваш – случаят ни е познат и ИМА РЕШЕНИЕ!

Преди да разбереш какво е, нека направим кратко обобщение на нещата, които са най-досадни за почистване:

Ъгълчетата, цоклите и фугите

За разлика от твоя обичаен план за почистване вкъщи, грижата за тези детайли влиза в графика на всеки професионалист. Услугите домашна помощница и основно почистване в платформата на DOMESTINA ти предлагат набор от изпълнители, чиито задължения включват почистване на ъглите по пода, первазите, мебелите, прозорците, цоклите, както и дезинфекция на банята и фугите. Може да поръчаш онлайн, нали?

Високите части

И те са като високите части на планините – трудни за превземане, но не и невъзможни. Знаеш ли, че можеш да разчиташ няколко пъти в годината на услугите основно почистване и миене на прозорци от платформата на DOMESTINA? Всички изпълнители предлагат обезпрашаване над високи гардероби и шкафове, почистване на ъглите по високите части на стените, перфектно миене на труднодостъпните високи ъгли на прозорците. Само няколко клика за изряден дом по-дълго време!

Машинно почистване

Машинното почистване се използва за някои дейности и със сигурност може да се нарече необходимост! Обработката на повърхности и ъгли с парочистачки щади максимално човешкото здраве от ефекта на химичните препарати, а перящите и тупащи машини почистват дълбочинно меката мебел и килимите, давайки своя принос срещу астма и алергии.

Възползвай се от услугите основно почистване, пране на мека мебел и килими, пране на тапицерия на коли или почистване след ремонт от платформата на DOMESTINA. Изпълнителите ще помогнат в редица случаи чрез машинно почистване – например, при обезпрашаване на радиатори, прахосмучене на тапицерии, пране на мека мебел и килими, пране на тапицерия на коли или фино почистване на замърсени подове след ремонт.

Стандартна грижа за уюта

Не, не, че не би го извършил сам, но знаеш чувството как понякога ти се иска някой да можеше да ти помогне с най-обикновените дейности, но по необикновен начин! Ако искаш детайлно почистване на под, помощ с миенето на чинии, прозорци и простиране или перфектно изгладени материи и сменени чаршафи като в хотелска стая, просто наеми домашна помощница от платформата на DOMESTINA.

DOMESTINA. LoOK&BoOK!

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (1 гласувания, средно: 5.00 от 5)
Loading...

Последни публикации

Отблизо с Хоумс Клийнинг: изпълнител в платформата на DOMESTINA

Отблизо с Хоумс Клийнинг: изпълнител в платформата на DOMESTINA

Запознанствата с почистващите компании в платформата на DOMESTINA продължават с Хоумс Клийнинг. Компанията е една от ...

Виж още
Статусът ти: Лято е – нямаш време и имаш нужда от домашна помощница

Статусът ти: Лято е – нямаш време и имаш нужда от домашна помощница

Работната седмица започна, нищо че е лято. Дните се изплъзват един по един изпод ежедневните задължения и когато най-нак...

Виж още