Защо точно ние говорим за професионалистите?

Когато си зададохме този въпрос преди да подемем инициативата, два отговора веднага изплуваха в съзнанието ни – Защо не? и Защото никой друг не го прави!

Веднага след това се запитахме, какво е всъщност да си професионалист? Отговора дойде от тълковния речник, колкото и тривиално да звучи. Професионалист е този, който е превърнал заниманията си през свободното време в професия, както и човек който е много добър в работата си!

След това обяснение се зачудихме, защо тогава все по-малко хора искат да бъдат професионалисти или защо и да ги има не чуваме за тях. Не сме срещали заварчик, който се хвали с това колко обича работата си и как непрестанно учи за да е все по-добър, или фризьор който е непрестанно в час с новите тенденции. Не ни разбирайте погрешно, такива хора има и точно затова решихме да ги потърсим, за да дадат пример и разкажат какво обичат в работата си!

Ако си един от тях попълни формата в “контакти” за да се свържем с теб и да разкажем твоята история!

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (Още няма гласувания)
Loading...

Последни публикации

Да си дойдем на проблема: #ВкъщиЕпълноМазало

Да си дойдем на проблема: #ВкъщиЕпълноМазало

Вино по килима, следи от храна по дивана, а дори няма нужда да обрисуваме картината как слънчевите лъчи огряват детайлно...

Виж още
Отблизо със Заура: изпълнител в платформата на DOMESTINA

Отблизо със Заура: изпълнител в платформата на DOMESTINA

Днес открехваме завесата, за да ви запознаем със Заура – почистваща компания от Велико Търново. Интересното е, че Зау...

Виж още