Domestina звезди – Софи

     419 четения      3 мин.

Софи е втората професионална домашна помощница, достигнала ниво “Експерт”, която интервюираме. Тя е с нас вече повече от година, като и тя споделя мнението ни, че изобщо не е усетила, кога е изминало това време”. Възможностите за абонамент за Софи, са като “старите пари”, хич ги няма. Това е така защото, който я ползва не би я заменил за нищо на света и това си личи по оценките които получава. Рейтинг 6.00 за последните 300+ посещения е повече от перфектен резултат, достоен за един истински експерт!

Здравей Софи, моля те  да се представиш с няколко думи.

Казвам се Софка Ашикова, родом от Смолян, като от четири години живея в София. Преди Domestina съм работила само в търговията. Първо като продавач консултант и пет години, като началник склад на едро. Опита който съм натрупала, ми дава предимство и на сегашната ми позиция, защото много бързо и добре “усещам” хората и как да им бъда полезна.

Какво ти харесва най-много в работата като домашна помощница в Domestina?

Когато приключиш посещението и видиш огромната усмивка на клиента, това те зарежда. Както се шегува една моя клиентка, вдъхновена от рекламите на mastercard – “Да се прибереш след работа, когато СОФИ се е погрижила за апартамента, БЕЗЦЕННО!”. Този тип коментари и признание от клиентите ме кара да се чувствам добре и да дам всичко от себе си и при следващото посещение.

Как взе решението да работиш като професионална домашна помощница?

Съвсем случайно, както се случват повечето неща. Казаха ми, че ще затварят млекарницата, в която работех, влязох в jobs.bg, видях обявата и си подадох документите. Когато отидох на интервю, видях едни много усмихнати и амбициозни хора, които знаят какво искат и как да го постигнат. Усетих, че ще се впиша много добре в този екип и до ден днешен давам всичко от себе си.

Разкрий ни един твой таен трик, който използваш в домакинската работа?

Тайна? Не знам дали е тайна, но аз работя с голямо желание и резултатите са налице. Имаш ли желание за работа, всичко друго се научава.

Какво обичаш да правиш в свободното си време? 

През свободното си време обичам да се разхождам в паркове с приятели, обожавам да гледам футбол (смее се), както може да ме разтовари един мач, нищо друго не може! Също така обичам да ходя за риба, това е основното, което правя когато почивам.

АЗ

Благодарим ти Софи! Ти си “Пример”, който търсят във всяка компания, твоята отдаденост,желание за работа и истински професионализъм не могат да останат незабелязани от никой.

Ако обичаш да се грижиш за другите и искаш да станеш част от екипа ни, посети http://www.domestina.bg/careers и направи грижата за дома своя кариера!

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (1 гласувания, средно: 2.00 от 5)
Loading...

Последни публикации

Отблизо с Хоумс Клийнинг: изпълнител в платформата на DOMESTINA

Отблизо с Хоумс Клийнинг: изпълнител в платформата на DOMESTINA

Запознанствата с почистващите компании в платформата на DOMESTINA продължават с Хоумс Клийнинг. Компанията е една от ...

Виж още
Статусът ти: Лято е – нямаш време и имаш нужда от домашна помощница

Статусът ти: Лято е – нямаш време и имаш нужда от домашна помощница

Работната седмица започна, нищо че е лято. Дните се изплъзват един по един изпод ежедневните задължения и когато най-нак...

Виж още