Domestina Звезди – Цветелина

     1166 четения      3 мин.

Цвети е с нас от малко повече от година, за това време е извършила над 600 визити при наши клиенти, като оценките, които са и поставяни са в 99.9% от случаите 6 звезди! Това няма как да е случайно и точно заради това първото ни интервю от Domestina звезди е с нея!

Здравей Цвети, моля те представи се с няколко думи.

Казвам се Цветелина Игнатова, родена съм в Русе, точно преди 40 години и смятам, че атмосферата и духа на този град оформиха голяма част от това, което съм днес. В София живея от 1996 г. Омъжена съм, но нямаме деца. Третият член на семейството е котка Тигра. За 20 г. смених няколко работни места- около 6г. работих в администрацията на сервиз за техника, след това в интернет магазин, но офисите, напрежението, проблемите и стреса не са моята стихия. В Domestina съм вече една година и се чувствам на мястото си.

IMG_0044.JPG

Какво ти харесва най-много в работата като домашна помощница в Domestina?

Най-голямо удоволствие от работата ми доставя ежедневното усещане, че съм необходима. Постепенно ставам част от ежедневието и дома на всяко едно от семействата, които посещавам и вече няма напрежение, стрес от работата, а само удовлетворение. Другият, не по-малко важен факт, който ме кара да се чувствам добре, е това че зад мен стои екип от професионалисти. Това ми дава спокойствието, че ако възникне проблем, не само имам подкрепа, но и ще бъде намерено най-доброто възможно решение.

Как взе решението да работиш като професионална домашна помощница?

Решението да направя грижата за дома моя професия не дойде изведнъж. Винаги съм искала да бъда домакиня, с голямо семейство. Правенето на кариера, така както се разбира по стандартния начин, не ми харесва и не ми е приоритет, но живеем в комерсиален свят и трябва да работя. Така една сутрин, преди да отида в офиса, попаднах на реклама на Domestina, в която най-любезно ме канеха, да стана клиент. Най-отдолу намерих e-mail за контакти и… ето я моята работа.

Разкрий ни един таен трик, който използваш в домакинската работа.

“Дяволът е в детайла”. Професионалната грижа за един дом не е просто да се почисти и изглади, а да успееш да усетиш атмосферата, това от което наистина имат нужда хората. Всеки наш клиент е единствен и специален. Един се нуждае от уют, друг от стерилността на лаборатория, трети от увереността, че не прекрачвам личното му пространство, другото е рутина.

Какво обичаш да правиш в свободното си време.

Свободното си време посвещавам на градината си. Сама се грижа за зеленчукова  и цветна градина, 5-6 овощни дръвчета и няколко лози. 2008 г  се сдобихме с малка къща край София и за мен, градският човек, това се оказа истинско предизвикателство. Книгите и готвенето са друга моя голяма страст.

IMG_4398.JPG

Благодарим ти Цвети! За нас ти си пример за един истински професионалист, който на първо място обича това, което прави и затова и резултатите са на лице!

Ако обичаш да се грижиш за другите и искаш да станеш част от екипа ни, посети www.domestina.bg/careers и направи грижата за дома своя кариера!

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (1 гласувания, средно: 3.00 от 5)
Loading...

Последни публикации

Отблизо с Хоумс Клийнинг: изпълнител в платформата на DOMESTINA

Отблизо с Хоумс Клийнинг: изпълнител в платформата на DOMESTINA

Запознанствата с почистващите компании в платформата на DOMESTINA продължават с Хоумс Клийнинг. Компанията е една от ...

Виж още
Статусът ти: Лято е – нямаш време и имаш нужда от домашна помощница

Статусът ти: Лято е – нямаш време и имаш нужда от домашна помощница

Работната седмица започна, нищо че е лято. Дните се изплъзват един по един изпод ежедневните задължения и когато най-нак...

Виж още