HIGH FIVE с пет почистващи услуги в domestina.bg

     1216 четения      3 мин.

DOMESTINA. LoOK&BoOK – да, точно толкова лесно е да поръчаш почистваща услуга от най-подходящия за теб изпълнител.

Защото DOMESTINA вече е по-интуитивна платформа. И за да оптимизира твоето време, наемането на почистваща компания се свежда до три стъпки – избор, сравнение и резервация онлайн.

EASY AS ONE-TWO-THREE!

Можеш бързо и лесно да сравниш по цена и рейтинг всички изпълнители, предлагащи различни по вид почистващи услуги – от смартфона, лаптопа или таблета, без излишна загуба на време. И цената през платформата е същата, която би заплатил и при директна поръчка!

BUT THAT’S NOT ALL AT ALL!

Платформата DOMESTINA предлага избор на професионални почистващи компании в пет различни категории услуги:

Домашна помощница

Имаш нужда от помощ в домакинската работа?

В domestina.bg можеш да резервираш домашна помощница, която да ти помогне за много домакински дейности – като чистене, гладене, измиване на прозорци, чинии, смяна на чаршафи, простиране, с изключение на пране и готвене.

Но всеки има различен график и нужди…

Затова платформата предлага три варианта за посещения:

 • Еднократнo посещение, което можеш да избереш в случай, че искаш да изпробваш услугата, да получиш еднократна помощ в домашните задължения или в сезонното почистване.
 • Абонамент FIX за системно почистване и посещения всяка седмица от една и съща домашна помощница в предварително определен ден и час.
 • Domestina Club – членство, което е подходящо, когато по-рядко имаш нужда почистване, а не всяка седмица. С Domestina Club се плаща фиксирана такса на месец, а срещу нея получаваш по-ниска цена за еднократно посещение и видимост на графика на всички помощници за следващите 14 дни.

Резервирай своята домашна помощница в три стъпки:

 • Избери град и квартал;
 • Избери между вариантите за еднократно или абонаментно посещение;
 • Избери час на посещението.

Пране на мека мебел и килими

Отвъд домакинската работа всички знаем, че някои повърхности изискват професионално почистване. Но коя компания е подходяща? А дали предлага почистване в дълбочина?

В платформата на DOMESTINA всички изпълнители, предлагащи услугата „Пране на мека мебел и килими“, работят със специални машини, които обработват повърхностите с вода и препарат. Чрез впръскване и изсмукване на вода от машината се постига желания от теб резултат от почистването.

Без повече търсене – в DOMESTINA можеш да сравниш и резервираш лесно най-подходящия изпълнител за „Пране на мека мебел и килими“:

 • Избираш град;
 • Избираш вида и броя мебели за изпиране;
 • Сравняваш ценовите оферти от всички фирми;
 • Потвърждаваш резервацията онлайн;

Почистване след ремонт

Резултатът след успешния ремонт е изключително приятен, но покрит със… силно замърсени площи, фин прах и следи от бои. Несъмнено в такива моменти домът се нуждае от високоинтензивно почистване, но самостоятелните опити често водят до надраскване на повърхностите и още по-дълбоко вграждане на финия прах.

Можеш да довериш последната стъпка до идеалния дом на най-подходящия за теб изпълнител. Виж и резервирай екип, който ще извърши професионално почистване след ремонт със специализирани машини и препарати.

Без повече излишни усилия и загуба на време поръчай само с няколко клика:

 • Избери град;
 • Въведи площта за почистване;
 • Сравни ценовите оферти от всички фирми;
 • Направи резервация онлайн.

Пране на тапицерия на коли

Колата ти има нужда от почистване, но винаги си си представял колко хубаво ще е, ако имаше как професионален екип да се погрижи за нея с посещение на място?

E, това не е нов fantasy сюжет, а новата услуга, за която лесно и бързо можеш да намериш изпълнител в DOMESTINA. Тя включва изпиране на седалките, пода и багажника на автомобила след посещение на предварително определен адрес от теб. Виж и резервирай сега!

Цената на услугата зависи от вида повърхности и броя седалки, които трябва да се изперат, а изборът на най-подходящия изпълнител за теб става в няколко лесни стъпки:

 • Избираш град;
 • Посочваш елементите на автомобила, които ще се почистват;
 • Сравняваш ценовите оферти от всички фирми;
 • Правиш резервация онлайн.

Борба с вредителите

Домът е нашата крепост! И никак не е приятно, когато се случва да бъде нападнат от вредители като насекоми, гризачи или влечуги. Дали са вкъщи или в офиса, тяхното качествено отстраняване е от съществено значение.

DOMESTINA предлага услуга за професионална борба с вредителите, включваща различни методи за справяне с всеки вид. Поръчай онлайн и само с няколко клика защита срещу:

 • Хлебарки, мравки, бълхи, дървеници, пълзящи насекоми, гризачи, кърлежи, комари, влечуги, оси или стършели.

А каква е цената?

Тя се формира спрямо типа и големината на обработваемата площ. Ако поръчката касае общите части, се определя на база броя апартаменти в сградата.

В случай, че желаеш да поръчаш защита в офис или външна площ – цената ще се формира на квадрат.

Делегирай тази отговорност на професионалистите в DOMESTINA, за да си решиш проблема бързо, ефективно и безопасно:

 • Избери град и квартал;
 • Типа площ и вредител;
 • Сравни офертите на всички изпълнители;
 • Избери ден и час за посещение и потвърди поръчката.

IN LESS THAN NO TIME…

Сравняваш и резервираш най-подходящия изпълнител с възможност за избор между пет различни категории професионални почистващи услуги!

Domestina.bg  – без завишаване на цената при поръчка от платформата, без излишни усилия и загуба на време.

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (Още няма гласувания)
Loading...

Последни публикации

Отблизо с Хоумс Клийнинг: изпълнител в платформата на DOMESTINA

Отблизо с Хоумс Клийнинг: изпълнител в платформата на DOMESTINA

Запознанствата с почистващите компании в платформата на DOMESTINA продължават с Хоумс Клийнинг. Компанията е една от ...

Виж още
Статусът ти: Лято е – нямаш време и имаш нужда от домашна помощница

Статусът ти: Лято е – нямаш време и имаш нужда от домашна помощница

Работната седмица започна, нищо че е лято. Дните се изплъзват един по един изпод ежедневните задължения и когато най-нак...

Виж още