Статусът ти: Лято е – нямаш време и имаш нужда от домашна помощница

     2154 четения

Работната седмица започна, нищо че е лято. Дните се изплъзват един по един изпод ежедневните задължения и когато най-накрая уикендът наближи… Ето ти дилема:

“Vamos a la Playa и безпорядъкът вкъщи сам да се оправя?”

или

“Оставам вкъщи – ще оправям и ще гладя?”

#БезДРАМА

Book-ни Домашна Помощница на Domestina.bg и докато оправяш багажа за плажа, всичко вкъщи ще си иде по местата. Просто казано домашната помощница ще свърши всичко, за което не остава време или ентусиазъм…

RELAX… Отсега нататък чистенето вече можеш да го skip-неш. А как ще се почувстваш, ако ти кажем, че домашната помощница ще ти помогне и в други дейности? Ето още от тях…

И още как! Единственото, което би изгладил в момента е вечерният ти аутфит за плажното парти. А големите чаршафи и купчините дрехи остави в ръцете на домашната помощница.

Липсата на ентусиазъм за чистене замазва още повече положението… И прозорците. Чудиш се защо когато чистиш сам не достигаш до перфектния резултат? Не губи време да си отговаряш на този въпрос, просто book-ни домашна помощница.

А ти плачеш просто за малко почивка и повече слънчеви спомени. Събирай багажа и дим да те няма – затова има опция домашна помощница.

Отглеждаш си го от два дни в мивката и нараства с всеки изминал ден? А ти мислиш само как да си приготвиш багажа, за да може да отпрашиш петък към хубавия хотел, който book-на близо до плажа. Можеш да го направиш веднага – като със същите усилия book-неш домашна помощница от DOMESTINA.BG, която ще се погрижи за чиниите.

Вместо това предпочиташ да сглобиш кораб в бутилка с пинцети, само и само да си на плажа. Спокойно, не е нужно да правиш нещо друго освен да book-неш домашна помощница от DOMESTINA.BG с един клик и да излезеш да си изпиеш коктейла с приятели на бийч бара.

Ето с какво ще ти улесни живота платформата DOMESTINA.BG:

  • избираш почистваща услуга;
  • сравняваш различни изпълнители по рейтинг, цена и коментари от истински потребители;
  • можеш да поръчаш домашна помощница както еднократно, така и абонаментно.

DOMESTINA.BG

ОНЛАЙН ПЛАТФОРМАТА ЗА ПОЧИСТВАЩИ УСЛУГИ

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (1 гласувания, средно: 1.00 от 5)
Loading...

Последни публикации

Отблизо с Хоумс Клийнинг: изпълнител в платформата на DOMESTINA

Отблизо с Хоумс Клийнинг: изпълнител в платформата на DOMESTINA

Запознанствата с почистващите компании в платформата на DOMESTINA продължават с Хоумс Клийнинг. Компанията е една от ...

Виж още
Да си дойдем на решението на проблема: #МазалотоЕпоправимо

Да си дойдем на решението на проблема: #МазалотоЕпоправимо

Когато качиш снимка на мазалото вкъщи в социалната мрежа, стават и някои добри неща... #HELPmeМазалотоЕпълно иии.....

Виж още