Никола Николов – първият професионалист, предлагащ изпиране на килими и мека мебел в Domestina.

     1135 четения      3 мин.

Макар и млад, Никола вече има натрупан професионален опит в почистването на килими и мека мебел в Англия. Там в рамките на близо година с негов приятел екипно извършват над 600 професионални почиствания, работейки за две от големите почистващи компании на острова. През 2018 г. решава, че иска да се прибере при близките си в България и да развива собствен бизнес.

Дали по случайност или не, неговата майка точно в този момент работи с Domestina като професионална домашна помощница и решава да го препоръча, а ето и останалата част от историята, разказана от самия него.

Здравей, Никола, моля те да се представиш с няколко думи:

Казвам се Никола Николов. На 25 г. Детството си прекарх в гр. Видин, където съм и роден. По-късно се преместихме с родителите ми в София, където завърших и средното си образование. Студент  съм по специалност “Мобилни и сателитни комуникации ” , а образоването и кариерното развитие са двата паралелни фокуса за мен в този момент.

С какво си се занимавал преди и как реши да стартираш бизнес чрез платформата на Domestina?

Първата ми работа беше обвързана и с моето хоби – футбола. Стартирах като като футболен анализатор в голяма италианска компания. Впоследствие заминах за UK, където всъщност започнах работа в сферата на почистването. Там се зароди  идеята и желанието ми да развивам тази дейност в България.

В Domestina попаднах благодарение на своята майка, която работи в компанията, като домашна помощница и малък заем за машината, с която работя. Също така получих и подкрепата на г-н Симов и г-н Казмин, които заедно с целия екип  повярваха в мен и желанието ми да работя по развитието на тази услуга от самия ѝ старт в платформата на Domestina.

Харесвам работата си най-вече заради удовлетвореността и доволните клиенти след качествено извършена услуга. Усещането, че си полезен и оценен с труда си, е нещото, което ми дава мотивацията да се развивам. Надявам се, че опитът, който съм придобил, идеите и желанието за развитие, ще ми помогнат за бързото разрастване на дейсността и екипа, с който работя!

Каква е тайната за професионално изпиране на един килим/диван?

Аз лично залагам на качествени препарати, машина от висок клас и разбира се професионално отношение към работата и лично отношение към клиента. Ако притежаваш желание, резултатите не закъсняват.

Вече знаем, че имаш и предишен опит, така че ни разкрий най-интересното, което ти се е случвало по време на работа?

Често се случваше да успеем да изненадаме приятно клиентите си, като отстраним упорити и наслоени петна от техните мебели или килими, а на въпроса им как точно сме успели да се справим, с колегата често се шегувахме, че това е “професионална тайна”. Както казах – тайна няма – желанието и високите лични критерии за добре свършена работа са това, което дава наистина добри резултати.

Какво обичаш да правиш в свободното си време?

Вече споделих, че хобито ми е гледам футбол. Обичам да прекарвам време и с приятелите си и да си почивам.

В момента услугата, професионално почистване и пране на мека мебел и килими е достъпна единствено за клиентите на Domestina и най-верните фенове на марката на специално създадена страница, която може да видите тук 

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (Още няма гласувания)
Loading...

Последни публикации

Отблизо с Хоумс Клийнинг: изпълнител в платформата на DOMESTINA

Отблизо с Хоумс Клийнинг: изпълнител в платформата на DOMESTINA

Запознанствата с почистващите компании в платформата на DOMESTINA продължават с Хоумс Клийнинг. Компанията е една от ...

Виж още
Статусът ти: Лято е – нямаш време и имаш нужда от домашна помощница

Статусът ти: Лято е – нямаш време и имаш нужда от домашна помощница

Работната седмица започна, нищо че е лято. Дните се изплъзват един по един изпод ежедневните задължения и когато най-нак...

Виж още