Отблизо с CleanBow: изпълнител в платформата на DOMESTINA

     1153 четения      3 мин.

Продължаваме запознанствата с всички почистващи компании, предлагащи своите услуги през платформата на DOMESTINA, като днес насочваме светлините към… CLEANBOW.

Принципите на компанията се зараждат доста отдавна, още преди CleanBow да присъства на пазара официално с името си, споделя Елена, основателят на CleanBow. „Години наред имах интерес към професионалното предлагане на почистващи услуги и поетапно планирах и разработвах бизнес модела ни. Фактът, че преди да започна този бизнес, нямах допир с почистващи компании, може би ми помогна. Така създадох стандарти на работа, които отговарят на личната ми преценка и с вярата, че отговарям на нуждите на хората. Поставих се в позицията на клиент, за да разбера какво е най-доброто обслужване. Впоследствие спойката от екип и съвестно изпълнение на задачите се оказа успешна за бизнеса ни!“, добавя Елена.

Преди година услугите на CleanBow са се ограничавали до първоначалната им идея – да отдават машини Rainbow под наем. Скоро пред Елена се появява възможността и тя я улавя – създава фирма, подкрепяща личните ѝ убеждения за стандарт и качество в почистването. В момента CleanBow предлагат следните услуги в платформата на DOMESTINA:

„Това беше дългогодишната ми мечта и в един момент се осъществи по естествен начин – създадох CleanBow с екип от трима души, обединяващи се около идеята за здравословно и максимално щадящо здравето почистване.“

Като основен изпълнител в платформата на DOMESTINA, CleanBow успява да запълни графика си и да работи все повече като компания, предлагаща качествено здравословно почистване на добри цени. Скоро ще маркира в списъка си и поредната стъпка от развитието си – да увеличи екипа си. Една от причините за това е и DOMESTINA като удобна платформа и за клиенти, и за изпълнители.

ПОЛЗИТЕ

С работата си на платформата на DOMESTINA Елена открива ползи както за клиентите си, така и за екипа си. „Получаваме често добри отзиви от клиентите, които ни намират през Domestina.bg. Те споделят с нас, че поръчката им е станала лесно, не са имали забавяне и общо взето могат навсякъде и по всяко време да си поръчат почистване.“ – споделя Елена.

Освен че клиентите могат с един клик да изберат почистваща услуга, да видят цената за нея, да изберат изпълнител и да резервират веднага, самите почистващи фирми също откриват ползите от онлайн резервационната платформа. „Най-хубавото е, че винаги имаме backup на поръчките. Така съм спокойна, че няма да забравя нещо и винаги мога да кликна в профила си в DOMESTINA, да видя информация за клиента, адрес, номер и детайли и с това да съм сигурна, че почистването ще се извърши коректно. Без излишни прозвънявания. А и комуникацията е на много високо ниво – винаги колегите от Domestina обръщат персонално внимание при конкретна ситуация, за да може всички да са удовлетворени.“– споделя основателят на CleanBow, Елена.

CleanBow на Domestina.bg

CleanBow присъства в платформата DOMESTINA като компанията, предлагаща почистване с машини Rainbow и минимално използване на препарати. Целият екип възприема на 100% максимата „Да оставим след себе си не само чистота, а усещане в клиента, че е получил добавена стойност в ежедневието си.“ За CleanBow е важно клиентът да остане убеден, че услугата оправдава инвестираните средства, за да си я поръча отново, при това не само поради специално събитие в живота – като появата не бебе, например.

А какво е предимството на CleanBow пред другите компании?

Това е фирма, която не само почиства добре, а го прави по максимално щадящ за здравето начин.

Чистейки предимно с пара и с помощта на машини Rainbow, ние изтупваме праха, наслоен в мебелите, килимите и други повърхности. Това не само почиства дълбочинно, но и предпазва нашите клиенти от астма и алергии. Важно за нас е клиентите ни да знаят, че като си тръгнем, не сме изчистили само праха от рафтовете, а абсолютно всичко.“, споделя Елена.


А каква е тайната за чист дом според
CleanBow?

Всичко се свежда до постоянство. Допълнително в помощ може да бъде изборът на по-изчистен стил в интериора или поддържането на подреденост.

И за предизвикателствата

Интересните предизвикателства не отсъстват от работата на CleanBow – липса на условия като ток и вода, бременна дама в 9-ти месец с риск за преждевременно раждане… Но екипът не отдава значение на това, защото добре свършената работа е тази, която решава и всички предизвикателства по пътя!

Открийте услугите на CleanBow в платформата на DOMESTINA – чрез бърза и лесна резервация и без излишни разговори по телефона!

 

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (3 гласувания, средно: 4.67 от 5)
Loading...

Последни публикации

Отблизо с Хоумс Клийнинг: изпълнител в платформата на DOMESTINA

Отблизо с Хоумс Клийнинг: изпълнител в платформата на DOMESTINA

Запознанствата с почистващите компании в платформата на DOMESTINA продължават с Хоумс Клийнинг. Компанията е една от ...

Виж още
Статусът ти: Лято е – нямаш време и имаш нужда от домашна помощница

Статусът ти: Лято е – нямаш време и имаш нужда от домашна помощница

Работната седмица започна, нищо че е лято. Дните се изплъзват един по един изпод ежедневните задължения и когато най-нак...

Виж още