Отблизо с Хоумс Клийнинг: изпълнител в платформата на DOMESTINA

     3097 четения

Запознанствата с почистващите компании в платформата на DOMESTINA продължават с Хоумс Клийнинг.

Компанията е една от най-новите в сферата на почистващите услуги, като Стилян Стилянов, основателят на Хоумс Клийнинг, ни споделя от първо лице какво го е накарало да стартира бизнес в тази насока.

Занимавам се със съвсем друг бизнес – на недвижими имоти, но точно покрай него осъзнах, че нишата с почистващите услуги на частни домове няма голямо пренасищане и същевременно има нужда от професионални изпълнители.“

След разговори с клиенти покрай работата с недвижими имоти Стилян достига до извода, че потенциално може да стартира бизнес в сферата с почистващи услуги. Интересното е, че поръчките от платформата на DOMESTINA все повече набират скорост за Хоумс Клийнинг, а компанията съществува на пазара само от месец и 10 дни.

Отлагах доста дълго време да стартирам този бизнес, въпреки убежденията ми за сферата с почистващи услуги. Тезата ми се потвърди само за месец и 10 дни работа. Започнахме с екип от пет души, а поръчките вече бележат ръст и се надяваме това да се отрази стабилно и в нашето развитие.“

Хоумс Клийнинг предлага почистване на частни домове с напълно безвредни препарати и професионални машини, като можете да поръчате екипа им за основно почистване, пране на мека мебел и килими, почистване след ремонт, почистване на прозорци и пране на тапицерия на коли от платформата на DOMESTINA.

Стилян акцентира на това, че най-важният стандарт за качествена работа на фирмата е и качественото набиране на персонал.

Винаги сме подбирали екипа така, че да сме сигурни предварително в хората – чрез препоръки от доверени приятели в бизнеса и допълнителни интервюта.

Това играе най-голяма роля в последващото качество на работа, което заляга и в основата на стандартите на фирмата.“

Стилян споделя накратко и как минава един работен ден в частен дом и за отношението към клиента…

Въпреки че екипът е подбран така, че да му имам доверие, след поръчка минавам през 3-4 часа на обект, за да видя как върви работата, има ли нужда от корекции за нанасяне и дали клиентът има други изисквания. Ако се наложи, екипът ще остане повече, само за да сме сигурни, че сме свършили работата си перфектно. Обръщаме внимание на всеки детайл, като почистване и на най-труднодостъпните места, защото това е стандарт на професионалното почистване.“

Не на последно място за професионално свършена работа Стилян поставя и обратната връзка от клиента. Хоумс Клийнинг винаги се стараят да прегледат навсякъде и да нанесат корекции при нужда. А ние от DOMESTINA издаваме в платформата си, че за месец и 10 дни е напълно възможно да натрупаш множество положителни коментари за работата си, което е предпоставка за бъдещ ръст на успеха!

Избери почистваща услуга на DOMESTINA.BG и сравни всички изпълнители за нея.


1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (Още няма гласувания)
Loading...

Последни публикации

Статусът ти: Лято е – нямаш време и имаш нужда от домашна помощница

Статусът ти: Лято е – нямаш време и имаш нужда от домашна помощница

Работната седмица започна, нищо че е лято. Дните се изплъзват един по един изпод ежедневните задължения и когато най-нак...

Виж още
Да си дойдем на решението на проблема: #МазалотоЕпоправимо

Да си дойдем на решението на проблема: #МазалотоЕпоправимо

Когато качиш снимка на мазалото вкъщи в социалната мрежа, стават и някои добри неща... #HELPmeМазалотоЕпълно иии.....

Виж още