Отблизо с Tornado Clean: изпълнител в платформата на DOMESTINA

     828 четения      3 мин.

Започваме запознанствата с всички почистващи компании, предлагащи своите услуги през платформата на DOMESTINA, като днес насочваме светлините към… TORNADO CLEAN.

Историята на компанията и хората, стоящи зад компанията, е кратка, но по своя смисъл съдържателна!

Как започва всичко?

Фирмата е основана през 2017 г. в Англия, като година по-късно вече премества дейността и опита си в България. Относно съпоставката на стандартите за почистване на двата пазара, казват, че разлика няма – залага се винаги на 100% чистота!

След преместването на дейността си в България през 2018 г. Tornado Clean изцяло позиционира контактите си в DOMESTINA, които са част от платформата за поръчка на почистващи услуги с висок рейтинг и до днес. Въпреки препозиционирането, потребителите вече усещат предимството от това да поръчаш бързо и лесно услуга през платформата.

„Вярно е, имаше период, в който клиентите продължаваха да ми звънят на личния телефон, търсейки по име компанията ми. Това е хубаво, защото е знак за добре свършена работа, но все повече започнаха да се ориентират за поръчка онлайн, защото е бързо, лесно и удобно.“, казва Никола Николов, основател на Tornado Clean.

Целият екип на Tornado Clean е внимателно подбран и се състои от осем души, които са специализирани в следните категории почистващи услуги:

Услугите се извършват с професионални прахосмукачки и водосмукачки RIO, FANTOM, NUMATIC. С тяхна помощ ефективно се премахват петна от мебелите, засъхнала боя и лепило от дограмата и стъклата в зависимост от целта на отделната услуга. Допълнително се използват препарати и средства за професионална употреба за отстраняване на петна, дезинфекциране и поставяне на антистатик.

А какви са стандартите за почистване на Tornado Clean?

Свеждат чисто и просто до 100% блясък, допълнен с качествено отношение към клиента.

„Стремим се да бъдем на адреса в точно уговорения час, винаги с перфектно поддържано професионално облекло и да си тръгнем, оставяйки максимално удовлетворение за клиента в унисон с поставените от него изисквания“, разказва още г-н Николов.

И да не забравяме, че всеки дом изисква индивидуална грижа. Затова главният съвет на Tornado Clean за по-чист дом е „съсредоточаване на усилията в най-нуждаещите се помещения, изпълнение на поставените задачи и, разбира се, стремеж към перфектен резултат!”

И в 99.9% от случаите той е такъв, защото клиентите продължават да им гласуват доверие, избирайки ги повторно.

А има ли нещо директно „от кухнята“?

Tornado Clean ни споделят история, която винаги ще си разказваме взаимно с усмивка.

При поредното посещение на адрес на екипът се налага да работи не 4, а цели 6 часа заради сладки приказки с поръчителите.

„Българка тъкмо се беше прибрала от чужбина със съпруга си, който беше грък, но пък имаше изключително голямо желание да си поговори с някой на английски език. Наложи се да му обърнем внимание, което не попречи на качеството на изпълнението на поръчката, но пък нейното време се удължи с 2 часа, преминали в шеги и разговори“

Tornado Clean е фирма, която от самото начало се доверява изцяло на DOMESTINA, защото платформата осигурява контакти, нови поръчки и най-важното – бърза и лесна резервация за клиентите, без излишни разговори по телефона!

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (Още няма гласувания)
Loading...

Последни публикации

Отблизо с Хоумс Клийнинг: изпълнител в платформата на DOMESTINA

Отблизо с Хоумс Клийнинг: изпълнител в платформата на DOMESTINA

Запознанствата с почистващите компании в платформата на DOMESTINA продължават с Хоумс Клийнинг. Компанията е една от ...

Виж още
Статусът ти: Лято е – нямаш време и имаш нужда от домашна помощница

Статусът ти: Лято е – нямаш време и имаш нужда от домашна помощница

Работната седмица започна, нищо че е лято. Дните се изплъзват един по един изпод ежедневните задължения и когато най-нак...

Виж още