Отблизо с Xtreme Cleaning: изпълнител в платформата на DOMESTINA

     1688 четения

Продължаваме рубриката със запознанствата с почистващите компании в платформата на DOMESTINA, а днес насочваме светлините към… Xtreme Cleaning.

Историята на Xtreme Cleaning се равнява на 10 г. професионален опит, въпреки че Атанас Желязков основава официално компанията само преди 1 г.

За повечето клиенти Xtreme Cleaning извършва почистване на домове, но реално компанията е специализирана и в професионално почистване на офиси, заводи и фасади на сгради с помощта на алпинисти. Поради разнообразието от професионални дейности в почистването екипът на компанията варира в зависимост от големината и характера на обекта. От двама до четирима души за изпълнението на една стандартна поръчка и по-голям екип за по-специфично изискване от клиента.

Какви са принципите на работа на Xtreme Cleaning?

„Принципите на работа ни са свързани с установен във времето процес, който не нарушаваме и целият екип на компанията изпълнява.“, споделя Атанас.

„Когато се свържем с клиента, се стараем да направим уговорката спрямо неговото удобство. Съобразяваме се максимално с индивидуалния график и нужди на всеки, което предполага и доста извънредни ситуации, но това е рискът на професията.“

Пристигайки на адреса на поръчката, Xtreme Cleaning винаги правят оглед предварително, за да могат да подберат подходящите машини. Стратегията при почистване е следната: „Зaпочваме от най-високите места, като преминаваме поетапно надолу с цел по-малко остатъци от прах и следи от почистване.“ споделя Атанас.

Екипът на Xtreme Cleaning работи само с професионални прочистващи машини като Karcher, Ecolab, Nevada, Rio и други. Като обикновени потребители това не ви говори нищо?

Накратко можем да обобщим, че Karcher предлага мултифункционална грижа от прахосмукачки до парочистачки. Rio е машина екстрактор, която впръсква вода с препарат и след това ги изсмуква. Върши перфектна работа за пране на мека мебел и килими, защото оставя повърхностите почти сухи и готови за ползване. Nevada служи за обезпрашаване, а Numatic от своя страна е със сменяеми дискове, в следствие на което може да почиства твърди подови настилки и да полира.

Разбираемо е, че никой не желае да поставя суперлативи сам за себе си, затова от DOMESTINA със сигурност можем да заявим, че качеството и професионализмът са това, което отличават работата на Xtreme Cleaning.

На въпроса за препоръка за по-чист дом Атанас веднага отвръща „Всички прозорци да са монтирани така, че да могат да се отварят! Това е най-важното, защото абсолютно всичко друго може да се почисти!“

Сигурни сме, че всяка компания има интересна история с клиент, но не всеки има смелостта да я сподели. Атанас веднага ни подаде забавна информация „от кухнята“:

„Наскоро ми се случи нещо положително. Получихме поръчка за почистване на дом от човек, който отглежда две кучета в апартамента си. Поради северното изложение не достигаха много слънчеви лъчи в помещението и имаше много мухъл. Петната бяха изключително упорити и след като се справихме с тях, клиентът изрази задоволството си, като ни запрегръща на вратата.“

Какво е предимството от платформата на DOMESTINA за Xtreme Cleaning?

Атанас сподели, че работата му с платформата като изпълнител се случва изключително лесно, а  функционалностите оптимизират работния процес. Отделно присъствието на Xtreme Cleaning в портфолиото от изпълнители на DOMESTINA предоставя възможността за повече работа, което е най-важното!

DOMESTINA. LoOK&BoOK!

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (Още няма гласувания)
Loading...

Последни публикации

Отблизо с Хоумс Клийнинг: изпълнител в платформата на DOMESTINA

Отблизо с Хоумс Клийнинг: изпълнител в платформата на DOMESTINA

Запознанствата с почистващите компании в платформата на DOMESTINA продължават с Хоумс Клийнинг. Компанията е една от ...

Виж още
Статусът ти: Лято е – нямаш време и имаш нужда от домашна помощница

Статусът ти: Лято е – нямаш време и имаш нужда от домашна помощница

Работната седмица започна, нищо че е лято. Дните се изплъзват един по един изпод ежедневните задължения и когато най-нак...

Виж още