Отблизо със Заура: изпълнител в платформата на DOMESTINA

     1677 четения      3 мин.

Днес открехваме завесата, за да ви запознаем със Заура – почистваща компания от Велико Търново.

Интересното е, че Заура присъства отскоро в платформата на DOMESTINA, но вече е натрупала множество поръчки не само от Велико Търново, но и от Горна Оряховица, Арбанаси, Лясковец и региона. Ето какво ни сподели Веселин Стефанов, основател и собственик на Заура Домашен помощник.

Относно старта на компанията

„Самостоятелно работя от 1 година в сферата на почистването, но от април месец Заура вече съществува, като това решение до голяма степен се дължи на поканата от DOMESTINA. Благодарение на поканата за присъствие в платформата вече можех да основа собствена фирма и директно да започна с изпълнението на поръчки. Отдавна имах желанието да работя за себе си, и то в сферата на услугите, чрез които да улеснявам живота на хората.“, разказва Веселин.

Принципът на работа и отношението към клиента от страна на Заура можем да сведем до една дума – уважение.

Веселин е категоричен, че в тази сфера на работа често биват пропускани по-труднодостъпните места. Една от целите на Заура е внимание към всеки един детайл, защото това е най-важният показател за добре свършена работа.

„Най-много държа на вниманието към детайлите. Също така винаги искам съгласието или мнението на клиентите за всяко място, което почиствам. Тези простички, но важни принципи се старая да предам и на колегите, които наемам за по-големи обекти.“, споделя Веселин.

От DOMESTINA можем да отличим Заура като компания, използваща само биопрепарати.

Ето какво казва и Веселин по темата – „Използването на препарати на химична основа при почистването може да доведе до алергии и редица проблеми със здравето, защото винаги, дори да няма видима следа, препаратът остава по повърхностите“.

Ние подкрепяме тази теза, защото държим на здравето както на клиентите, така и на изпълнителите!

Комбинацията от качествено изпълнение на работата, внимателното отношение и биопочистването прави Заура предпочитан изпълнител на почистващи услуги от клиентите още при старта на работа.

На въпроса ни за препоръка за по-чист дом, Веселин не отговаря еднозначно, но пък със закачливо разсъждение по темата.

Ако трябва да бъда прагматичен, като препоръка ще посоча вниманието към детайлите и редовното почистване, но идеалистичното ми „АЗ“ ще каже на всички да живеят в едноетажни къщи, с кръгла форма, за да може енергията да преминава лесно около нея – независимо дали е природно явление като вятър, дъжд, или просто негативна енергия.“

Веселин не пести суперлативи и твърди, че платформата на DOMESTINA носи множество ползи  за всички изпълнители – от мигновено осигуряване на поръчки, през висок имидж, до лесни функционалности за съставяне на графици.

„Аз приемам още по-сериозно работата си като изпълнител в платформата, тъй като трябва да пазя точно този имидж и да увеличавам обема от поръчки. DOMESTINA непрестанно ми помага да се развивам, предоставяйки ми клиенти още от самото начало. Така мога да си позволя консумативи в работата за отрицателно време.“

Като изпълнител Веселин работи ежедневно с функционалностите на платформата, които спомагат за подреден график и надеждно изпълнение на поръчките.

„Функционалностите на платформатаса ефективни както за планирането на графици за изпълнители, така и за клиенти. Обратната връзка от клиентите е, че работят много лесно, поръчват бързо и получават точна цена!“, завършва с усмивка Веселин Стефанов, собственик на Заура Домашен помощник.

Можете да откриете Заура в онлайн платформата за почистващи услуги DOMESTINA

Спестете време, телефонни обаждания и сравнете лесно и бързо офертите от различни изпълнители в сферата!

DOMESTINA. LoOK&BoOK!

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (Още няма гласувания)
Loading...

Последни публикации

Отблизо с Хоумс Клийнинг: изпълнител в платформата на DOMESTINA

Отблизо с Хоумс Клийнинг: изпълнител в платформата на DOMESTINA

Запознанствата с почистващите компании в платформата на DOMESTINA продължават с Хоумс Клийнинг. Компанията е една от ...

Виж още
Статусът ти: Лято е – нямаш време и имаш нужда от домашна помощница

Статусът ти: Лято е – нямаш време и имаш нужда от домашна помощница

Работната седмица започна, нищо че е лято. Дните се изплъзват един по един изпод ежедневните задължения и когато най-нак...

Виж още