Услугата „Почистване след ремонт“: да спестим усилия за сметка на повече качество

     1925 четения      2 мин.

Почистването след ремонт не влиза в графата „нормално почистване“ и всеки, който е минавал през тежкия процес на ремонтните дейности със сигурност ще вдигне ръка. Също, когато решим да се погрижим за дома си със собствени усилия, често ни отнема дни, а резултатът не винаги се оказва задоволяващ.

Нуждата от специализирана помощ се изразява на няколко нива:

ДЕТАЙЛНО ПОЧИСТВАНЕ

Усилията, които специализираните компании влагат винаги целят перфектен резултат.

Почистването след ремонт изисква повече от основна грижа за помещението. Премахват се не само следите от прах и замърсявания, а и остатъците от ремонтните дейности – лепила, боя, лепенки от стъклата и прозорците, допълнителни следи от предпазители и други.

ПРОФЕСИОНАЛНИ КОНСУМАТИВИ

Изпълнителите на услугата „Почистване след ремонт“ работят със специализирани машини и препарати, които осигуряват обстойно почистване, често непосилно за човешката ръка. Ефективното измиване на твърдите настилки най-често се извършва чрез еднодискови машини със специално оборудване, които втриват в дълбочина препарата във фаянса или друг вид настилка. По този начин се постига дълбочинно почистване, при което се отстраняват замърсяванията по релефите и между фугите.

СТРАТЕГИЯ ЗА МАКСИМАЛЕН РЕЗУЛТАТ

Специализираният подход включва установена и ефективна логика на почистване, целяща перфектен резултат и ефикасно използване на труда и консумативите. Започва се от тавана, преминавайки постепенно към по-долните части – ъгли, стени, рафтове, мебели и подове. Много често, почиствайки собственоръчно, влагаме максимално много усилия, но неправилната стратегия води до разнасяне на прах и остатъци по вече почистените повърхности.

СПЕЦИАЛИЗИРАН ЕКИП

Тук свеждаме формулата до простото правило – „четири души вършат повече работа от един“. А специализиран екип в почистване след ремонт е аналог на качествен резултат. Ремонтът е трудоемък процес и за да видим полза от всичките си вложени усилия, следва да влезем в готов за ползване дом. Истината е, че дълбочината, с която се почиства едно помещение на професионално ниво, е в пъти по-голяма от собственоръчната ни намеса.

Поръчай професионална помощ от най-подходящия изпълнител за теб, като сравниш ценовите оферти и рейтинга в платформата за почистващи услуги DOMESTINA.

DOMESTINA. LoOK&BoOK!

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (1 гласувания, средно: 5.00 от 5)
Loading...

Последни публикации

Отблизо с Хоумс Клийнинг: изпълнител в платформата на DOMESTINA

Отблизо с Хоумс Клийнинг: изпълнител в платформата на DOMESTINA

Запознанствата с почистващите компании в платформата на DOMESTINA продължават с Хоумс Клийнинг. Компанията е една от ...

Виж още
Статусът ти: Лято е – нямаш време и имаш нужда от домашна помощница

Статусът ти: Лято е – нямаш време и имаш нужда от домашна помощница

Работната седмица започна, нищо че е лято. Дните се изплъзват един по един изпод ежедневните задължения и когато най-нак...

Виж още