Защо да поръчаш през DOMESTINA е бързо и лесно за всяка мама

     1110 четения      2 мин.

Понеделник е. Започва новият ден, новата седмица, а заедно с това се възобновяват и ангажиментите вкъщи! Но кога да ги свършиш? В мъничкото свободно време, в което…

Искаш да си повече със семейството

Ти си супермама, защото работиш, готвиш, помагаш за домашните на децата, поддържаш перфектна чистота и когато дойде време за онзи топъл уикенд навън или на дивана със семейството… си безкрайно уморена. Не умувай повече, спести енергия за сметка на домашните задължения – поръчай домашна помощница през DOMESTINA с помощ в почистването, гладенето, миенето на прозорци и чинии, смяната на чаршафи, простирането и други. Все пак си супермама и всичко трябва да е СУПЕРЛЕСНО – можеш да резервираш през мобилния си телефон без дa прекъсваш моментите със семейството пред телевизора или в парка. Само избираш услуга „домашна помощница“, квартала, в който желаеш да те посети, и поръчваш най-подходящия изпълнител. Без загуба на време в телефонни обаждания!

Но след това е добре да ти остане лично време…

Резервацията през Доместина ти дава още възможности за семеен уикенд и още място в графика ти за по-приятни занимания. Но както вече знаеш много по-добре и от нас, отмяната на едно задължение вкъщи съвсем не означава, че ще имаш достатъчно време за себе си, нали?

Да обърнеш внимание на фигурата си, да се вдъхновиш от нови модни тенденции или да прочетеш книгата, която толкова отдавна те чака на рафта… Няма да изброяваме всичко, което правят дамите в свободното си време, защото сме сигурни, че то НИКОГА НЕ СТИГА.

А климатът се затопля, пролетта идва… И точно когато следва да цъфтиш и да се отдадеш на себе си, става време за основно почистване.

Но има ли професионален екип, който може да ти помогне?

Зависи изцяло от теб! Отдай се на себе си и остави изпълнител от платформата на DOMESTINA да извърши основното почистване. С един клик избери най-подходящата компания от всички, предлагащи услугата в твоя район. Въведи колко квадратни метра е площта на дома ти, сравни по цена и рейтинг и резервирай веднага. Без телефонни разговори и излишна загуба на време.

Но забавните вечери със семейство и приятели са оставили следи по мебелите?

Да, и за да се изперат добре и след това да бъдат почти сухи, си трябва професионална помощ. Поръчай пране на дивани и фотьойли, столове, матраци и килими през DOMESTINA. Така лесно ще сравниш изпълнителите по цена и рейтинг. Само въведи вида и броя на мебелите за обработка и информацията ще е пред теб. Наемането е лесно – само с няколко клика от мобилния ти телефон, навсякъде, по всяко време.

DOMESTINA. LoOK&BoOK.

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (Още няма гласувания)
Loading...

Последни публикации

Отблизо с Хоумс Клийнинг: изпълнител в платформата на DOMESTINA

Отблизо с Хоумс Клийнинг: изпълнител в платформата на DOMESTINA

Запознанствата с почистващите компании в платформата на DOMESTINA продължават с Хоумс Клийнинг. Компанията е една от ...

Виж още
Статусът ти: Лято е – нямаш време и имаш нужда от домашна помощница

Статусът ти: Лято е – нямаш време и имаш нужда от домашна помощница

Работната седмица започна, нищо че е лято. Дните се изплъзват един по един изпод ежедневните задължения и когато най-нак...

Виж още