Нели Чернева – Domestina Звезди

     1474 четения      3 мин.

Нели е един от професионалистите за пример в платформата на Domestina. Тя е с нас повече от две години, за които има извършени близо 1000 посещения, всяко от които оценено с отлични оценки. Нели е и домашната помощница с най-много положителни коментари от клиенти в платформата, което означава, че хората не само я оценяват отлично, а и винаги има какво да кажат за свършената от нея работа. Ето какво ни разказа тя за себе си.

Здравей, Нели, моля те да се представиш с няколко думи.

Казвам се Нели, на 57 години съм, зодия Рак, вдовица, живея сама. По професия съм строителен техник, имам две деца – момче и момиче и две внучета.

С какво си се занимавала преди и как реши да се присъединиш към екипа на Domestina?

Вече споменах, че съм строителен техник и дълги години работех в техническа служба в Общинска администрация, където се занимавах с проблемите с незаконното строителство, издаване на разрешителни за строеж и други. След преместването ми в София се преквалифицирах в областта на логистиката.

Да започна подобен вид работа – визирам настоящата ми заетост в Domestina беше мое дълго обмисляно и внимателно взето решение. На този етап от развитието си аз търсех работа, която да ми даде самостоятелност и възможност да разполагам с повече време за моите интереси и хобита. Когато реших каква точно да бъде се заех да търся подходящ работодател – коректен, надежден и отговорен. Най-добри отзиви и препоръки получих за Domestina и не се поколебах веднага да подам документите си в офиса на фирмата.

Какво харесваш най-много в работата си като домашна помощница ?

Тази работа ми дава свобода и независимост, възможност самостоятелно да планирам и организирам работата си. Разчитам на собствените си умения и усилия и положителният резултат зависи единствено от мен. Допада ми това, че мога да бъда полезна на хората и да им нося удовлетворение, защото хората ценят домашния уют, чистия и подреден дом.

Особено ценно за мен е, когато успея да удовлетворя с работата си по-скептични, предубедени или взискателни клиенти.

Разкрий ни един таен трик, който използваш в домакинската работа.

Не знам дали е таен и дали е трик, но винаги съм усмихната, любезна, отзивчива, внимателна към клиентите. Ранжирам си работата винаги от най-бавното и трудно задължение към най-лесното и бързо за вършене. Дори ми остава време да изненадам клиентите с нещо, което те не са ми поръчали да направя.

Какво е най-интересното, което ти се е случвало по време на работа ?

Контактите с чужденците  са ми интересни, защото тези клиенти са отворени към комуникация, по-позитивни и винаги приятелски настроени, включително към хората, които ги обслужват.

В разговор с тях научавам неща,  свързани с бита и традициите на различните националности, за нагласите им, за светоусещането им, което е интересно и любопитни за мен.

Какво обичаш да правиш в свободното си време?

След като започнах работа в платформата на Domestina вече имам свободно време да се занимавам с моите любими хобита, които са: туризъм, спорт, екскурзии, рисуване на картини, hand made, посещения на постановки, класически и джаз концерти, книги и най-приятното – имам време за моите внуци.

Обичам природата и всяко лято правя преходи в планините. Когато има празници с повече почивни дни използвам времето за екскурзии до близки държави. Обичам да рисувам, когато ме навести музата и вдъхновението.

 

 

За да станете част от екипа на Domestina, влезте на www.domestina.bg/careers и кандидатствайте през формата в дъното на страницата.
1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (Още няма гласувания)
Loading...

Последни публикации

Отблизо с Хоумс Клийнинг: изпълнител в платформата на DOMESTINA

Отблизо с Хоумс Клийнинг: изпълнител в платформата на DOMESTINA

Запознанствата с почистващите компании в платформата на DOMESTINA продължават с Хоумс Клийнинг. Компанията е една от ...

Виж още
Статусът ти: Лято е – нямаш време и имаш нужда от домашна помощница

Статусът ти: Лято е – нямаш време и имаш нужда от домашна помощница

Работната седмица започна, нищо че е лято. Дните се изплъзват един по един изпод ежедневните задължения и когато най-нак...

Виж още